Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Goclever 4335
08-13-2009, 02:38 AM
Goclever 4335
Zsolt írta a következő levelet:

Quote:Segitséget szeretnék kérni poi telepités ügyében.

Amit az oldalatokon olvastam az nekem nem jött össze.

Goclever 4335-öm van.

A poit amit letöltöttem töletek kicsomagoltam, a számitógépet össze kötöttem a gps-el.

A számitogépen megnyitottam a gps-t

Ott volt egy poi-s mappa üressen!! ( De ha bemegyek az utvonal tervezöbe navigálásnál-KATEGORIÁK-ott meg van egy pár gyári)

Tehát beleraktam ebbe az üress pois mappába

A gps bekapcsolásánál még a beállitási menünél flash memoriában az ebook könyvtárban találtam meg.

Rákattintva magyarul ugyan azt irja le amit ti is a honlapon.

Mármint hogy át kellene másolni az utvonaltervezésnél: beállitások- Térkép poik mappába.

Na ez nekem nem megy sehogy sem.

Ebben kérném segitségeteket, ha lehetne pontrol pontra irjátok már le légyszives [Ha volt türelmetek végigolvasni Smile) ]

Köszönettel Len Zsolt
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-13-2009, 02:48 AM
RE: Goclever 4335
A POIplazán itt található a gyártótól kapott útmutató:
http://www.poiplaza.com//index.php?p=cm_goclever

Sajnos nem rendelkezünk GoClever készülékkel, így nem tudjuk leellenőrizni az útmutatót. Nekem egyébként eléggé egyértelműnek tűnik.

Ha valakinek van ebben tapasztalata, szívesen vesszük a segítséget. Ha nem érkezik segítség, megkeressük a gyártót újra.

Miután hasonló panasz máshonnan nem érkezett, a gyártó pedig leellenerőizte az általunk generált POIkat, nem hiszem, hogy azokkal lenne baj.

@ Zsolt: próbálj meg lépésről lépésre újra végimenni az útmutatón (figyelem, ikonokat a felhasználónak kell generálnia az ehhez szükséges ingyenes szoftverrel).

Egyébként a gyártó honlapján a POIplaza hivatalos POI adatbázisként van feltüntetve:
http://www.goclever.net/index.php?m=news...view&id=69
07-09-2010, 03:20 PM
RE: Goclever 4335
The PoI may be displayed as an inaccessible if the card you use is not detailed enough.

r4 sdhc
Post Reply 

Forum Jump:

Contact UsPOIplazaReturn to TopReturn to ContentLite (Archive) ModeRSS Syndication